MSX Fair Bussum 2002 announcement...

by Grauw on 19-07-2002, 19:43
Topic: Events
Languages:

TNI presents...14th MSX Computerday / 4th MSX Marathon

Saturday 5 October 2002Organization: Laurens Holst, Lijsterlaan 60, 1403 BB BussumTel. 035-6989386, email: lholst AT students.cs.u-REMOVE-ME-u.nlHi all!This is an announcement for the upcoming MSX Fair in Bussum, to be held on the 5th of October 2002. I have put the full announcement text (Dutch) in a reply to this news post, so be sure to read it. Mail me on my private email account (lholst AT students.cs.u-REMOVE-ME-u.nl) if you are really really interested in an english translation, or if you have any further questions.Reservation forms will be sent out to last year's participants. This year the cost of one table is set to € 12,50. If you are also interested in a reservation form, please mail me at the abovementioned address to obtain one aswell. I will have a short holiday for a couple of days, but I should be back in a week.

~Grauw

Comments (3)

By Grauw

Ascended (10583)

Grauw's picture

19-07-2002, 19:44

<dutch>

TNI presenteert...

14e MSX Computerdag / 4e MSX Marathon
Zaterdag 5 oktober 2002

Organisatie: Laurens Holst, Lijsterlaan 60, 1403 BB Bussum
Tel. 035-6989386, email: lholst AT students.cs.u-REMOVE-ME-u.nl

Beste lezer,

Hierbij willen wij u informeren dat de 14e MSX computerdag alsmede de 4e MSX Marathon op zaterdag 5 oktober a.s. wederom georganiseerd zal worden. Ook deze keer zal de beurs weer in Sociaal-cultureel centrum Uit-wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10 te Bussum worden gehouden.

Eerst maar enkele huishoudelijke mededelingen. Er is een kleine verandering in de organisatie, te weten dat de beurs vanaf nu in zijn geheel door TNI georganiseerd zal worden, let dus op de aangepaste adresgegevens. Ook wil ik graag even de aandacht richten op de datum, die is veranderd in 5 oktober, in tegenstelling tot eerdere aankondigingen.

Verder kon dit jaar wegens een organisatorische verandering in het Uit-wijk gebouw de grote zaal niet meer aan ons beschikbaar worden gesteld. Daarentegen hebben wij wel weer wat extra ruimte in de nieuwe aanbouw. Al met al moeten we het nu dus met een iets kleiner (en knusser! Smile) oppervlak stellen. Ik verwacht hier echter geen problemen mee.

Ten slotte geef ik persoonlijk de voorkeur aan communicatie per email, mijn adres staat vermeld bovenaan dit bericht. Daarnaast kunt u natuurlijk ook per post of telefoon contact met mij opnemen.

Leest u ook vooral nog even door, met name het stukje waar het de organisatie van een activiteit betreft (hint hint), zodat u weer helemaal op de hoogte bent van het hoe of wat van de beurs.

By Grauw

Ascended (10583)

Grauw's picture

19-07-2002, 19:46

MSX Computerdag

Op zaterdag 5 oktober 2002 zal van 10.00 tot 17.00 uur het vertrouwde beursgedeelte plaatsvinden, in de vorm van de 14e MSX Computerdag, waarbij de verkoop en demonstratie van MSX-gerelateerde artikelen de hoofdmoot zal vormen. Ook zullen er waarschijnlijk weer enkele spelcomputer-spullen te vinden zijn. Op rekest zullen wij ook wel wat ruimte vrij kunnen maken voor een vrijmarkt voor particulieren.

De toegangsprijs voor de 14e MSX Computerdag bedraagt dit jaar 2 euro per persoon. De toegang voor kinderen is gratis.

MSX Marathon

Naast het beursgedeelte zal er in navolging van de afgelopen drie jaar voor de fanatieke MSX-ers een 4e MSX Marathon worden georganiseerd, die na het einde van de beurs om 17.00 uur tot zondagochtend circa 10.00 uur zal voortduren, in totaal 24 uur MSX! De trotse deelnemers zullen na afloop een certificaat overhandigd krijgen Wink.

De MSX Marathon zal niet alleen na de beurs plaatsvinden, ook tijdens de beurs kunt u meedoen aan activiteiten die in het kader van de MSX Marathon worden georganiseerd. Naar onze mening is een beurs alleen namelijk niet voldoende om de MSX-er de hele dag, of sterker nog, 24 uur, bezig te houden. Er zal een programma worden opgesteld om u de hele dag bezig te houden. Denk bij mogelijke activiteiten onder meer aan (spel)competities, trivia, een loterij, wellicht een presentatie, etcetera. Ook zullen er gedurende de dag anime video's worden vertoond op een groot scherm.

Heeft u suggesties of ideeën, of beter nog, wilt u meehelpen met de organisatie van een activiteit, dat wordt zeer gewaardeerd! Vorig jaar hield TeddyWareZ bijvoorbeeld een presentatie, en verzorgde msx.org een kennisquiz. Niet alleen is dat leuk voor zowel de standhouders als de bezoekers, ook verlicht het mijn last als organisatie zijnde aanzienlijk Wink. Dus, heeft u een goed idee, laat het mij weten! Heeft u iets in de planning, idem dito, zodat ik er rekening mee kan houden in het programma.

De deelnemers aan de MSX Marathon die tot de volgende ochtend blijven zullen door ons op een rasecht MSX-ontbijt worden getrakteerd. Mensen die van plan zijn de nacht te blijven worden wel vriendelijk verzocht dit even van tevoren te melden, zodat we er beter rekening mee kunnen houden, met name bij de voorbereiding van het MSX-ontbijt. Ook zal er voor degenen die 'even' willen rusten wederom een slaaplokaal worden ingericht (slaapzak zelf meenemen graag). Als het goed is zijn er wel slaapmatjes aanwezig.

De deelname aan de MSX Marathon is dit jaar gratis.

Met vriendelijke groet,

De organisatie,
Laurens Holst (TNI)

By snout

Ascended (15187)

snout's picture

20-07-2002, 00:30

Of course,the MSX Resource Center will be there! Tongue