Private messages/contacting via forum not working?

By olliraa

Champion (323)

olliraa さんの画像

02-10-2017, 06:29

Hi.

Can soneone confirm that the "Contact" -feature of the forum actually works? Been waiting for responses a few days and then sending one more message and ticking the "send a copy...", but nothing actually shows up in my Inbox :/

Just checking Smile

ログイン/登録して投稿

By Grauw

Ascended (9580)

Grauw さんの画像

02-10-2017, 08:46

It doesn't, last I heard.

By tfh

Prophet (2691)

tfh さんの画像

02-10-2017, 11:02

It's been down for quite some time already.

By snout

Ascended (15184)

snout さんの画像

02-10-2017, 12:19

I'll try and fix the issue this week. Will report back here when things should work properly again. Sorry for the inconvenience Smile

By edoz

Prophet (2311)

edoz さんの画像

02-10-2017, 12:44

snout wrote:

I'll try and fix the issue this week. Will report back here when things should work properly again. Sorry for the inconvenience Smile

Could, you, if it is a simple thing to do, fix the issue as well with the email notification, when a new post is posted in a thread which you are following? that would be cool.

By Grauw

Ascended (9580)

Grauw さんの画像

02-10-2017, 12:47

Great, snout! Thanks!

Not wanting to add to your pile too much (I think even if you fix just this one it’s already very welcome), but I heard that the image uploads on the wiki are also experiencing problem.

By olliraa

Champion (323)

olliraa さんの画像

02-10-2017, 17:01

Ok, thanks for the info Smile

By snout

Ascended (15184)

snout さんの画像

15-10-2017, 12:21

Image uploads in the wiki are working properly again
and mail being sent from our server should now actually arrive in your inboxes again.

By tfh

Prophet (2691)

tfh さんの画像

15-10-2017, 12:24

snout wrote:

Image uploads in the wiki are working properly again
and mail being sent from our server should now actually arrive in your inboxes again.

Great Work, thanks Smile

By Grauw

Ascended (9580)

Grauw さんの画像

15-10-2017, 14:46

Big thumbs up, snout!