RAM tester for Moonsound/Wozblaster

ページ 5/7
1 | 2 | 3 | 4 | | 6 | 7

By Wierzbowsky

Guardian (3492)

Wierzbowsky さんの画像

03-11-2018, 17:21

Pencioner wrote:

It shows also 1Mb RAM with DalSoRI r2 which has 2Mb RAM, just checked

I'll send the source code to you soon. Maybe you can find the reason for the failure...

By Pencioner

Scribe (1508)

Pencioner さんの画像

04-11-2018, 02:50

Thanks, received the source. Obviously, the code even doesn't check for the 2048 of RAM, it expects 1024 max. I'm going to improve with 2Mb detection and send one back after testing

By Manel46

Hero (647)

Manel46 さんの画像

04-11-2018, 15:02

Get the same result with my TR + MFR + Del Sol Ri2.

By Wierzbowsky

Guardian (3492)

Wierzbowsky さんの画像

04-11-2018, 17:18

We will fix the code (originally written my Mick) and compile a new version. I will put it online instead of the old one when it's ready.

By Manel46

Hero (647)

Manel46 さんの画像

04-11-2018, 18:27

I do not know if it can affect. The Del Sol Ri 2, I use it together with other cartridges in an expander.

By Pencioner

Scribe (1508)

Pencioner さんの画像

10-11-2018, 00:27

Expander should have no impact as there's only port I/O. Btw, i have sent the fixed version to Alexey some time ago, not sure if he replaced old one yet or not. I can send it directly to you, just drop me a message

By Manel46

Hero (647)

Manel46 さんの画像

10-11-2018, 09:53

It's not necessary thanks. Alexey will update it.

By Wierzbowsky

Guardian (3492)

Wierzbowsky さんの画像

12-11-2018, 00:07

The new version is out. Please test it on various Moonsounds and Wozblasters.

http://podrezov.com/moontest/moontest.zip

By Manel46

Hero (647)

Manel46 さんの画像

12-11-2018, 19:34

https://drive.google.com/open?id=1lOfhgGJnn8PTpitHX7MgJxuCg8...

As you can see, it recognizes the ram, but the subsequent test fails.

By Pencioner

Scribe (1508)

Pencioner さんの画像

12-11-2018, 22:03

@Manel46 could you please turn off turbo mode (switch to z80) and redo test? I've just checked that in original code there might be a timing issue and Turbo-R is probably too fast. Actually, it waits for card to be ready on writing the data but has no wait (except for some NOPs which probably is not enought for TR) on reading it. I will fix it though

ページ 5/7
1 | 2 | 3 | 4 | | 6 | 7